Zoneterapi

Zoneterapi arbejder ud fra et holistisk syn på mennesket; alt hænger sammen, så ubalance ét sted i kroppen har indflydelse på andre steder i kroppen. Behandlingen hjælper kroppen med at opnå balance såvel fysisk som følelsesmæssigt og energimæssigt.

Hele vores krop; vævet, organerne, musklerne er repræsenteret ved zoner på vores fødder. Man kan sige, at vi har et komplet kort over vores krop på vores fødder. Hvis der er ubalance et sted i kroppen, kan man opleve ømhed i de berørte zoner på foden. Ved at behandle de ømme zoner, påvirker og styrker man kroppen, lindrer smerter og genopretter balance i kroppens funktioner.

Behandlingen virker udrensende og stimulerer blodgennemstrømningen i vævet.

Zoneterapi kan afhjælpe en lang række skavanker såsom smerter; fx hovedpiner, hormonforstyrrelser, fordøjelsesproblemer og meget mere.

Man kan med fordel bruge behandlingen for at vedligeholde en god sundhedstilstand og gøre noget godt for sig selv.

"Jeg er kæmpe fan. Har lige været til zoneterapi hos Lotte Bülow. Efter en time i Lottes dygtige hænder er al smerte i lænden væk og fødder drænet for vand. Jeg svævede derfra. Et besøg hos Lotte bliver en fast rutine fra nu af."

- PIA

Bestil en tid

Er du interesseret i at høre nærmere eller bestille en tid, så kan jeg kontaktes på tlf. 20815340 eller mail: info@lottebulow.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig på bedst mulig vis!