Antiinflamatorisk kost

Maden kan meget mere end at smage godt og mætte os, den kan helbrede os og forebygge alverdens skavanker. Mad lavet fra bunden på gode, ærlige råvarer kan aktivere kroppens selvhelbredende processer og det gamle slogan ”du bliver hvad du spiser” er ikke helt ved siden af. Maden bygger os op, den er vores medicin.

 

Det skal ikke være svært at leve sundt og det skal ikke føles som om man vælger en masse fra, men snarere at man vælger en masse til. Antiinflammatorisk kost handler ikke om at følge en eller anden mode-diæt, men om at mærke sin egen krop og have en forståelse for maden og hvilken effekt den har på ens krop. Man skal vide hvilke ingredienser man skal skrue ned for og hvilke man skal skrue op for. Maden skal smage af noget og gøre en glad og fuld af energi!

“Antiinflamatorisk kost virker super godt på mine overgangsaldersymptomer,
føler mig lettere har større overskud og bedre humør end før.
Tak Lotte for at vise mig og min krop vej.“

- CECILIE

Når du vælger et kostforløb hos mig

Starter vi med en samtale, hvor jeg grundigt spørger ind til emner der vedrører dit helbred, livsstil, fordøjelse og hvad der kan have indflydelse på de skavanker du har eller gener du oplever. Ud fra al den information jeg får, udarbejder jeg et skræddersyet forløb med masser af inspiration om mad, urter og gode tips, som du vil kunne implementere stille og roligt i din hverdag. Jeg tager 100% afsæt i dig og din virkelighed og vil følge dig løbende igennem forløbet og gøre mit for, at du når dit mål.

 

Du kan vælge at dit kostforløb står alene eller du kan kombinere det med behandlinger for en mere holistisk tilgang og styrkelse af din krops selvhelbredende kræfter.

Bestil en tid

Er du interesseret i at høre nærmere eller bestille en tid, så kan jeg kontaktes på tlf. 20815340 eller mail: info@lottebulow.dk

Antiinflammatorisk kost kan hjælpe dig med at:

Reducere din vægt og komme af med det farlige inflammatoriske fedt

 

Reducere smerter

 

Opnå bedre bevægelighed

 

Få en god fordøjelse

 

Få styr på blodtrykket

 

Reducere dit medicinforbrug

 

Forebygge og lindre en lang række livsstilssygdomme

 

Få bedre søvn

 

Få bedre humør og mentalt overskud

 

Få mere energi