Dynamisk ansigtsterapi

Det er med ansigtet, at vores sociale nervesystem aktiveres. Forskning viser, at vores ansigtsudtryk og muligheder for at bruge det i kommunikationen med andre mennesker er afgørende for, at kunne læse andre mennesker – deres sindstilstand og intentioner – og derved indgå i afbalancerede relationer.

 

Er vores eget system i ubalance, mindskes vores evne til at interagere med andre og forstå dem. Dette kan være en problematik hos for eksempel personer med stress eller depression.

Holistisk behandling

I behandlingen arbejder jeg med ansigtets muskler og bindevæv, meridianbaner, ansigtszoner og med lymfedrænage, der fjerner affaldsstoffer fra kroppen. Derudover er der også fokus på alle de følelsesmæssige faktorer, der kan have indflydelse på de forskellige områder. Vi møder verden med vores ansigt og følelsesmæssige slag kan sætte sig som fysiske begrænsninger og smerter. Behandlingen er meget blid, nænsom og lyttende og man oplever som klient, hvordan de blide berøringer kan løsne op for sådanne spændinger og problematikker. Det er en holistisk behandlingsform og fokus ligger på hele dig; krop og sjæl.

Egenomsorg

Dynamisk ansigtsterapi kan – udover at løsne op for en lang række problematikker – også være sand forkælelse og egenomsorg. Det er et frikvarter fra en ellers travl hverdag, hvor du har mulighed for at slappe fuldstændig af og opnå total afspænding i dit ansigt.

“Lotte er virkelig dygtig og efter flere års udfordringer med bihulebetændelser, har jeg ikke længere den udfordring – de varmeste anbefalinger”

- JULIE

Kæbespændinger

Kæbespændinger kan være meget smertefulde, ikke blot i selv kæben, men smerten kan også trække videre ud i kroppen. Der kan være fysiske årsager til kæbespændinger såsom forkert hovedstilling, tandproblematikker og lignende, men den del jeg ser i klinikken handler typisk om stress, om undertrykte følelser og vrede. Vi har en del udtryk i vores sprog ”at bide tænderne sammen”, ”bide det i sig” som giver et meget fint billede af hvor meget vores kæber er på arbejde med at forsøge at holde fast på det hele. Hvis man ikke får sagt fra, men bider tingene i sig og forsøger at lægge låg på sine følelser, så kan det sætte sig som spændinger, som ikke bare belaster kæberne, men også påvirker muskler, nervevæv og de led, der står i forbindelse til kæben. Hovedpine og nakkespændinger forekommer tit men også problematikker med ørerne – smerte og susen kan opstå. Ens vejrtrækning og nattesøvn kan sågar blive påvirket.

Bestil en tid

Er du interesseret i at høre nærmere eller bestille en tid, så kan jeg kontaktes på tlf. 20815340 eller mail: info@lottebulow.dk

I behandlingen kan vi blandt andet arbejde med:

Problemer med organer

 

Smerter omkring tænderne

 

Ansigtslammelse

 

Ansigtssmerter

 

Hovedpine

 

Kæbespændinger

 

Spændinger i ansigt, nakke og skuldre

 

Manglende mimik og evnen til at fungere socialt

 

Bihuleproblemer

 

Motoriske taleproblemer

 

Mimiske rynker og furer

 

Problemer med fordøjelsen