Zoneterapi i Nordsjælland

Zoneterapi arbejder ud fra en holistisk tilgang til mennesket; alt er forbundet, så ubalance ét sted i kroppen har indflydelse på andre steder i kroppen. Behandlingen hjælper kroppen med at opnå balance såvel fysisk som følelsesmæssigt og energimæssigt.

Hele vores krop; vævet, organerne, musklerne er repræsenteret gennem zoner på vores fødder. Man kan se det som, at vi har et komplet kort over vores krop på vores fødder. Hvis der er ubalance et sted i kroppen, kan det føre til ømhed i de berørte zoner på foden. Ved at behandle de ømme zoner, påvirker og styrker man kroppen, lindrer smerter og genopretter balance i kroppens funktioner. En zoneterapi behandling virker udrensende og stimulerer blodgennemstrømningen i vævet.

Fordelene ved Zoneterapi i Nordsjælland

Zoneterapi kan afhjælpe en lang række skavanker såsom smerter; fx hovedpiner, hormonforstyrrelser, fordøjelsesproblemer og meget mere.

Behandlingen kan ligeledes også bruges til at vedligeholde en god sundhedstilstand og gøre noget godt for sig selv.

"Jeg er kæmpe fan. Har lige været til zoneterapi hos Lotte Bülow. Efter en time i Lottes dygtige hænder er al smerte i lænden væk og fødder drænet for vand. Jeg svævede derfra. Et besøg hos Lotte bliver en fast rutine fra nu af."

- PIA

Naturlig behandling med zoneterapi i Nordsjælland

Overvejer du zoneterapi i Nordsjælland? Denne behandlingsform kan være effektiv for dig, hvis du oplever kroniske smerter, eller andre ubalancer i kroppen. Zoneterapi er en skånsom metode, hvilket gør det til et godt valg for dem, der søger naturlige behandlingsmetoder.

Bestil en tid

Er du interesseret i at høre nærmere eller bestille en tid, så kan jeg kontaktes på tlf. 20815340 eller mail: info@lottebulow.dk

kranio sakral terapi hillerød